22

Livrare si plata

Coral Ballonns, pe piata inca din anul 200 4 va pune la dispozitie o gama vasta de baloane, la cele mai mici preturi, care va vor garanta ca evenimentul dumneavoastra va fi de neuitat. Gama noastra variata de  baloane presupune diverse modele ce pot fi alese in functie de tipul evenimentului organizat. Pot fi baloane cu aer, baloane cu heliu, litere care sa formeze numele sarbatoritului, data nasterii, baloane inscriptionate cu diverse mesaje, etc.

Baloanele, nu sunt doar unele dintre cele mai ieftine accesorii, ci sunt si printre cele mai des intalnite obiecte de decor, deoarece sunt acele acare pot schimba total felul in care arata o sala. Prin crearea unei simple ploi de baloane multicolore puteti trezi la viata orice sala cat ar fi ea de simpla, creand un impact vizual de senzatie. Alaturi de celalalte decoratiuni precum aranjamentele florale, baloanele vor asigura reusita unei petreceri minunate.

Puteti face comanda online prin completarea formularului de comanda de pe site-ul firmei cu toate datele si detaliile privind produsele pe care doriti sa le comandati sau puteti merge la sediul firmei din Bucuresti,. Daca aveti solicitari mai deosebite ne puteti trimite comenzile dumneavoastra completand formularul din pagina de contact  sau ne puteti apela la numerul de telefon: 0722247540 pentru orice informatii suplimentare doriti.

Cat despre plata si livrarea comenzii efectuate, plata se face, in majoritatea dintre cazuri, integral la livrarea coletului. Exista si varianta de ridicare a comenzii de la sediul nostru pe baza de bon fiscal. Nu percepem avans indiferent de totalul comenzii, insa aveti garantia ca  odata ce v-am confirmat prin email comanda, o vom onora respectand toate detaliile!

De asemenea, ca si bonus , doar in Bucuresti insa si pentru comenzi ce depasesc 250 de lei,  livrarea si aranjarea baloanelor comandate in locatia in care va avea loc evenimentul, sunt incluse in pretul achitat. In cazul comenzilor mai mici, coletul trebuie ridicat de la sediul firmei. Astfel, daca doriti doar 10 – 20 baloane cu Heliu, o inimioara, 2-3 baloane folie, un balon Jumbo, etc le puteti ridica de la sediul nostru. Din experienta noastra in timp va putem afirma ca orice comanda sub 250 de lei, cu exceptia arcadei si balonului jumbo de 150cm, va incapea intr-o masina mica.

Programul nostru de lucru, in mod normal este in internalul 8:00 – 16:30 de Luni pana Sambata si 9:00 – 14:00 Duminica. Pot interveni insa modificari, dar daca baloanele trebuie ridicate in ziua evenimentului, suntem disponibili inclusiv Sambata si Duminica.

In functie de pachetele de baloane pentru care optati avem sioferte promotionale

  • pentru baloanele cu heliu ridicate de la sediul nostru, indiferent de numarul de baloane comandate beneficiati de pretul de 2,7 lei/balon.
  • pachet baloane cu heliu cu transport oriunde in tara. In provincie putem trimite pachetul de 50 de baloane personalizate + butelie de Heliu de unica folosinta cu care aveti posibilitatea de a umfla 30 de baloane + rafie pentru legarea baloanelor + pompa manuala pentru cele 20 baloane ramase – cosrt : 230 lei.

Dumneavoastra alegeti tipul de baloane, culorile acestora, mesajul dorit iar noi vom onora comanda in timpul mentionat. Livrarea se va face prin Fan Courier cu plata la destinatie.

Ca o mica nota deluat in considerare: fiind trimise prin curier, baloanele umflate cu butelia de unica folosinta nu pot fi tratate, deci vor pluti aproximativ 10 ore.

X